Et nyt kapitel for børnene i Maison Vigalex!

Spændende ting er på vej for børnene i Maison Vigalex.

Det er nu knap otte måneder siden, børnene flyttede ind i Maison Vigalex, og for første gang i mange år, fik et sted, de endelig kan kalde deres hjem. I løbet af disse måneder er der sket utroligt meget. Hverdagene har været fyldt med sproglig og matematisk hjemmeskoling samt undervisning i kreativ udfoldelse og håndværksmæssige kundskaber. De faste rutiner i trygge rammer har været afgørende for at give børnene en stabil og rolig overgang til deres nye liv – en hverdag, der står i skarp kontrast til det tumultariske liv, de tidligere levede på gaden.

Men nu er det tid til at tage næste skridt. Børnene er blevet indskrevet på en lokal skole, hvor de skal starte senere på efteråret. Det er en stor milepæl for dem, og samtidig et vigtigt led i vores arbejde med at sikre, at de bliver en integreret del af lokalsamfundet og ikke lever isoleret på børnehjemmet. Begejstringen er stor, og børnene ser frem til at starte i skolen, lære nye ting og få nye venner.

Siden vores organisation blev grundlagt for halvandet år siden, har vi arbejdet under sloganet "Hånd i hånd for en bedre fremtid." Dette afspejler vores dybe tro på, at forandring sker i fællesskab. Vores frivillige i Danmark arbejder utrætteligt på at skaffe midler til driften af Maison Vigalex, og samtidig vidner gavmilde donationer og et stigende medlemstal i vores søsterorganisation i DR Congo om den støtte fra lokalbefolkningen, der er nødvendig for at give børnene de bedste forudsætninger, gode oplevelser og praktiske færdigheder – og ikke mindst sikre, at de bliver en del af samfundet og fællesskabet.


Hvis du har lyst og mulighed for at støtte vores arbejde, søger vi lige nu bidrag til børnenes skolegang. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil være med til at gøre en forskel. Se mere nedenfor.


Har du lyst til at gøre en forskel, og bidrage til at vi kan blive ved med at sende børnene i skole?

Lige nu søger vi bidragsydere, der har lyst til at gøre en forskel for børnene på Maison Vigalex, ved at støtte deres fremtidige skolegang. Hvis du har lyst og mulighed for at give et tilskud, så kan du gøre det via nedestående formular eller via vores

Mobilpay: 273441


Hvis du er interesseret i, eller ønsker at høre mere ift. at blive fast sponsor for et eller flere af børnenes skolegang, så tøv ikke med at kontakte os. Hvert et beløb gør en forskel. Tak!